Aluetourin kauden avauskilpailuun vilkas alkurynnistys

Aluetourin finaali pelattiin viime vuonna Viipurin Golfin Etelä-Saimaan kentällä Lappeenrannassa.
Aluetourin finaali pelattiin viime vuonna Viipurin Golfin Etelä-Saimaan kentällä Lappeenrannassa.

Uusimaa aloittaa aluetourin osakilpailut 24. toukokuuta Pickala Golfissa. Ilmoittautuminen ensimmäiseen osakilpailuun käynnistyi torstaina vilkkaasti, sillä heti ensimmäisenä päivänä 59 pelaajaa ilmoittautui mukaan. Pickalassa pelataan kahdella kentällä, joten kilpailuun pääsee reilusti yli 200 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ensimmäistä kertaa aluetour hoidetaan kokonaisuudessaan SGS:n Golfboxissa, jossa myös kilpailuihin ilmoittaudutaan. Golfbox-kilpailukalenteriin pääsee kotisivuiltamme ja sieltä löytyvät myös selkeät ilmoittautumisohjeeet. Kaikkien aluetourien osakilpailujen kilpailukutsut ovat kotisivuillamme kohdassa kilpailut>kilpailukalenteri>aluetour. Kutsut löytyvät Golfboxista ko. kilpailun kohdalta. Ilmoittautumisajan umpeuduttua lähtöaikoja ja -ryhmiä voi myös katsella sieltä.

Mikäli osallistuja on antanut sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa, hän saa viestin sekä sähköpostiinsa että puhelimeensa. Golfboxiin tallentuvat myös tulokset ja tilastot. Aluekoordinaattorit toimivat tarvittaessa yhteyshenkilöinä kutsussa mainitulla tavalla.

Jokaisella seitsemällä alueella pelataan kolme osakilpailua. Näiden kilpailujen perusteella 8.9.2018 Seinäjoen Ruuhikoski Golfissa pelattavaan finaaliin kutsutaan alueiden parhaita.

Odotettavissa on jälleen vilkas kilpailukesä Suomen Golfsenioreiden jäsenille. Tervetuloa joukolla mukaan!

Paavo Reunanen