Image Map
suomi enkku
I Lounais-Suomi
Seurat ja yhteystiedot
Kilpailut ja tapahtumat
Seuratoiminta
II Uusimaa
III Häme
IV Kaakkois-Suomi
V Pohjanmaa
VI Keski-Suomi
VII Pohjois-Suomi

Linkit


Lounais-Suomen seniorivastaavat kokoontuivat Naantalissa

Aurinko Golf Naantali (AGN) oli kutsunut Lounais-Suomen seniorivastaavat pitämään vuotuista aluekokoustaan ja kilpailemaan mestaruudesta Naantaliin. AGN tarjosikin erinomaiset puitteet kokoukselle ja kisalle.

Poikkeuksena edellisiin vuosiin oli se, että seuroista kutsuttiin kaksi edustajaa aikaisemman yhden sijasta. Kutsua oli noudatettu erinomaisesti, koska paikalla oli lähes kaikista seuroista kaksi edustajaa. Näin tilaisuuteen osallistui yli 30 henkilöä.

Tilaisuuden aluksi AGN:n senioritoimikunnan pj Jouko Paavola ja toiminnan- ja toimitusjohtaja Antti Ahti esittelivät seuran historiaa, miten omenanviljelytilasta tuli toimiva golfkenttä. Golf55+ projektia esittelivät Emma Häti ja Ilkka Rokala. Aihe on senioreille erittäin tärkeä, jotta saadaan seniori-ikäisiä lisää mukaan terveyttä edistävään ja ylläpitävään golfharrastukseen. Golfareiden näkökykyyn ja näkemiseen liittyviä asioita selvitteli puolestaan Piilosetin Jan-Eric Breitholz.  SGS:n  logotuotteita esitteli totutun asiantuntevasti Maili Soukka.

 

Lounais-Suomen seniorien aluekokouksen osallistujat ryhmäpotreetissa AGN:n klubitalon portailla.

 

Kauden 2018 aluetourin osakilpailujen kentiksi hyväksyttiin aluekoordinaattorin esittämät Harjattula (HGCC), Alastaro Golf ja Yyteri Golf. Seurojen puheenvuoroissa kerrottiin kenttien kunnosta ja loppukauden seniorikisoista. Joillakin kentillä oli havaittu, että seniorien kilpailuihin osallistumisaktiivisuus oli hieman vähentynyt.

Ilkka Huttunen (PGK) kertoi, että heillä on luovuttu valvojista ja tilalle ovat tulleet ”jelpparit”, jotka auttavat ja opastavat kentällä varsinkin aloittelijoita. Tapani Lahtinen (AlGo) kertoi, että 23.9. heillä järjestetään hyväntekeväisyys-golftapahtuma, minkä tuotolla tuetaan ratakelaaja Amanda Kotajan valmentautumista olympia- ja MM-kisoihin. Markku Vartiainen (KGM) ilmoitti, että syyskuussa Maskussa avataan 9 lisäreikää, minkä jälkeen Maskussa on kolme 9-reikäistä ”lenkkiä”, jotka kaikki alkavat ja päättyvät klubille.

Aluetourvastaava Paavo Reunanen toi tilaisuuteen SGS:n terveiset kertoen tulevan kauden kaavailuista. Ensi kaudeksi Paavon vastuualueeseen tulee seniorien kesäpäivät, entisten aluetourin ja talvipäivien lisäksi.

Tilaisuuden päätteeksi Markku Vartiainen (KGM) kutsui seniorivastaavat pitämään aluekokoustaan sekä kisaamaan paremmuudestaan Maskuun ensi vuonna.

Maittavan lounaan jälkeen kilpailtiin seurojen paremmuudesta kahden hengen scramblessa. Hyväkuntoisella kentällä parhaiten pärjäsi MTG:n joukkue (Jouni Palmgren ja Risto Lehtinen), toiseksi tuli AlGon joukkue ja kolmanneksi SaG:n joukkue.

Pasi Sillanpää
aluekoordinaattori, Lounais-Suomi

24.08.2017