Image Map
suomi enkku
I Lounais-Suomi
II Uusimaa
III Häme
IV Kaakkois-Suomi
V Pohjanmaa
VI Keski-Suomi
Seurat ja yhteystiedot
Kilpailut ja tapahtumat
Seuratoiminta
VII Pohjois-Suomi

Linkit


Keski-Suomen alueen seniorivetäjät kokoontuivat

Seniorivetäjät Keski-Suomen alueelta kokoontuivat neljättä kertaa yhteiseen palaveriin ja peliin. Tällä kertaa kokoonnuimme Eerikkala Golfin uudella klubilla ja pelasimme kokouksen jälkeen pariscramblen. Alueeltamme oli saapunut paikalle ennätysjoukko seurojen senioriedustajia. Edustettuna oli yksitoista alueen seuraa ja osallistujia yhteensä 24.
 
Tilaisuudessa olivat myös Golf55+ edustajana Emma Häti sekä SGS:n Paavo Reunanen ja Maili Soukka. Emma kertoi kattavasti Golf55+ hankkeesta ja sen tuloksista. Maili toi tiedoksi SGS:n logotuotteet ja hänellä oli näytemalleja mukanaan, joten seuraedustajat pääsivät tutustumaan niihin. Paavo kertoi SGS:n toiminnasta. Kaikki alustukset virittivät keskustelua ja kysymyksiä alustajille.

Eerikkala Golfin Timo Korhonen kertoi seuran ja kentän historiasta, seura on perustettu 2002 ja tälle vuodelle on valmistunut uusi klubitalo. Kentän väyliä on uudistettu ja pari kokonaan uutta väylääkin avattu. Lopuksi keskustelimme oman alueemme seurojen yhteistyön lisäämiseksi.

Kenttä oli hyvässä kunnossa pelatessamme kokouksen jälkeen 2-h scramblen. Tulostaso nousi korkeaksi aluekoordinaattorin tulkitessa scramblen tasoituksia virheellisesti, silti voittaja olisi ollut sama oikeallakin tulkinnalla. Parhaat olivat AGC:n Seppo Manninen ja Kari Kirjala seuraavina EeG:n Eero Blom ja Ritva Väätäinen, YSG:n Hannu Launonen ja Mikko Alaraasakka, KarG:n Leena Westman ja Raimo Toivanen, JG:n Eira Lemetyinen ja Pirjo Tahvanainen, StLG Maili Soukka ja Paavo Reunanen, TGS Markku Toivanen ja Teppo Uusitalo, ReG:n Henri Suuronen ja Matti Hovila, KGOLFin Sirja Attila ja Pirjo Vokkolainen, LPG:n Seppo Hänninen ja Tapio Raasakka. Yksin pelasivat EeG:n Matti Savander ja JG:n Raimo Tuimala ollen pareille merkkareina. Parhaat src-tulokset pelasivat YSG 71, TGS 72 ja ReG ja LPG 74.

Kiitos Eerikkala Golfille, Emmalle, Mailille ja Paavolle sekä seurojen edustajille.

Raimo Tuimala, aluekoordinaattori

17.08.2017