SGS:n jäsenmatkat 2021 ja 2022

Ensimmäiset koronanjälkeiset jäsenmatkat on nyt tehty ja vaikka tilanne maailmalla ja Suomessa on edelleen kriittinen uskomme, että voimme jatkaa matkustelua aikaisempien vuosien tapaan. Loka-marraskuun kohteissamme, Espanjan Playa Granadassa ja Atalaya Parkissa sekä Turkin Belekissä, varotoimenpiteet, hygieniasta huolehtiminen ja huolenpito oli ensiluokkaista. Loppuvuoden kohteina ovat Meloneras Gran Canarialla ja Aphrodite Hills Kyproksella.   

Vuoden 2022 matkojen myynti on auki

Myös huhtikuun matkan kohde on nyt selvä, se on pitkään kaivattu Portugalin Lissabon. Alkuvuoden ja talven kohteet ovat aikajärjestyksessä: Arabiemiraattien Ras al Khaimah (lähdöt 12. ja 19.1), Teneriffan Golf del Sur (lähdöt 1.2. ja 8.2.), Espanjan Fairplay (lähdöt 13. ja 20.3.), Turkin Belek (lähdöt 19. ja 26.3.) Espanjan Oliva Nova (lähdöt 27.3. ja 3.4.) sekä Portugalin Lissabonin Aroeira (lähdöt 12. ja 19.4.).

Kaikkien edellä mainittujen matkojen varaus ja myynti on auki. Varaukset voi tehdä netissä osoitteessa www.ongolf.fi/teemamatkat/golfseniorit tai OnGolfilta puhelimitse 0300 870 520. Matkojen tarkemmat kuvaukset ja matkatiedot löytyvät alla olevien linkkien takaa  (klikkaa kohteiden kuvaa tai otsikkoa). 

28.11.2021/ oj

MATKAT:

Kanariansaaret, Meloneras
Lähdöt 30.11. ja 07.12.2021
Myynti auki

Gran Canarian eteläosaa pidetään saarien varmimpana auringoltaan. Melonerasin alueella on mukavasti kauppoja, ravintoloita sekä tyylikäs rantabulevardi. Aivan hotellisi läheisyydessä sijaitsee saaren parhaisiin lukeutuva kenttä Meloneras Golf, jonka väyliltä avautuvat upeat merelliset maisemat. Matkalla pelataan myös dyynien ja palmujen reunustama Maspalomas Golf sekä Kanariansaarten paras kenttä, autiomaatyyppinen Anfi Tauro.
Matkanvetäjä: Heikki Hallaranta

Kypros, Aphrodite Hills
Lähdöt 18.12. ja 25.12.2021
Myynti auki

Aphrodite Hills sijaitsee tunnin matkan päässä Larnacan lentokentältä ja se tarjoaa upeat puitteet onnistuneelle golflomalle. Majoitus on 5-tähden Aphrodite Hills by Atlantica hotellissa, joka sijaitsee saaren kuuluisimman ja näyttävimmän golfkentän yhteydessä. PGA Aphrodite Hills on kenttä, joka tarjoaa upeita elämyksiä niin pelillisesti kuin maisemallisestikin. Viikon aika pelaamme myös sir Nick Faldon suunnitelemalla Elean kentällä. 
Matkanvetäjä: Anneli Tuominen

Arabiemiraatit, Ras al Khaimah
Lähdöt 12.01. ja 19.01.2022
Myynti auki

Arabiemiraatit ovat monien golfaajien ehdoton listaykkönen. Ilmasto on ihanteellinen ympäri vuoden ja merivesi +25-asteista talvikuukausina. Hotelli on loistoluokkaa, pitkät rannat valkohiekkaisia ja parasta kaikessa: golfkentät ovat huipputasoa kunnoltaan ja suunnittelultaan. Matkan aikana pelaamme Al Hamran sekä Al Zorahin kentillä.
Matkanvetäjä: Ole Johansson

Kanariansaaaret, Teneriffa, Golf del Sur
Lähdöt 1.2. ja 8.2.2022
Myynti auki

Hotelli Vincci Tenerife Golf sijaitsee vain 10 minuutin päässä lentokentältä. Hotelli asettuu kallionkielekkeen reunalle kauniille paikalle. Aivan hotellin edessä on muutamia ravintoloita ja pieni ostoskatu. Hotellin vierestä pääsee pientä kävelypolkua pitkin läheiseen Los Abrigosin kylään.  Senioreiden lomaviikon aikana pelataan molemmat hotellin läheisyydessä sijaitsevat kenttät. Golf del Surissa on kolme 9-reiän kokonaisuutta ja niitä yhdistellään päivittäin eri kombinaatioilla. Amarillan Golf & Country Clubin 18-väylän kenttää pelataan puolestaan kaksi kertaa viikon aikana.
Matkanvetäjä: Helena Rajala

Espanja, Fairplay
Lähdöt 13.3. ja 20.3.2022
Myynti auki

Aurinkoinen Andalusia on ykkösosoite onnistuneelle golflomalle. Fairplay Golf & Spa Resort täydentää hienosti Espanjan etelärannikon tarjontaa upealla, juuri modernisoidulla kentällä ja viiden tähden hotellilla. Noin 20 minuutin ajomatkan päässä oleva Montenmedion golfkeskus huokuu vanhan ajan henkeä. Kenttä on klassinen puistokenttä, jossa luonto ja maasto luo puitteet mielenkiintoiselle pelille. Kentän väyliltä on upeat maisemat Vajerin, Benalupiin ja aina Afrikan rannikolle saakka. Seniorimatkan viikko-ohjelmaan kuuluu neljä kierrosta Fairplayn omalla kentällä ja yksi läheisellä Montenmedion kentällä.
Matkanvetäjä: Heikki Hallaranta

Turkki, Belek, Titanic
Lähdöt 19.3. ja 26.3.2022
Myynti auki

Belekin eturivin hotelleihin lukeutuva Titanic on mahtavan kokoinen viiden tähden resorthotelli, jonka palvelut ja all inclusive -tarjoilut ovat erittäin monipuoliset. Titanic on suunniteltu joenrantaan, tyylikkäästi hoidetulle alueelle, jossa on paljon puita, kukkia sekä istutuksia. Resortissa on modernien huoneiden lisäksi mm. Belekin suurin kylpyläosasto, neljä ravintolaa, baareja ja yökerho. Resortin oma klubi Titanic Golf Club sijaitsee lyhyen shuttle-matkan päässä. Helmikuussa Titanicissa pitäisi valmistua yhdeksän uutta reikää, jolloin klubilla on käytössä kaksi täyspitkää 18-reikäistä kenttää, jotka tarjoavat hyvää lomagolfia kaikentasoisille pelaajille.  All inclusive -tarjoilut ovat voimassa myös viihtyisällä klubitalolla, joten siellä on helppo lounastaa ja viihtyä kierroksen jälkeen.
Matkanvetäjä: Kristian Toivio

Espanja, Valencia, Oliva Nova
Lähdöt 27.3. ja 3.4.2022
Myynti auki

Oliva Nova on moderni ja arvostettu golfhotelli Valencian ja Alicanten puolessavälissä, mikä on manner-Espanjan säävarminta aluetta. Hiljattain uusitun hotellin golfkentän on vuonna 1995 suunnitellut legendaarinen Seve Ballesteros. Oliva Novan golfresort sijaitsee lähellä Denian kaupunkia ja tunnin matkan päässä Alicanten lentoasemalta. Viikko-ohjelmaan kuuluu viisi kierrosta golfia, neljä Oliva Novan omalla kentällä ja yksi La Galianassa. Oliva Nova tarjoaa lomagolfia parhaimmillaan: leveitä upeasti muotoiltuja väyliä ja hienoja viheriöalueita. Kenttä on varsin tasainen, joten se sopii hyvin käveltäväksi. Kolmen vartin ajomatkan päässä sijaitseva La Galiana täydentää loman upealla golfkokemuksella. Haastava vuoren rinteillä ja niiden välisessä laaksossa kulkeva kenttä palkitsee golfarin hienoilla maisemilla.
Matkanvetäjä: Anneli Tuominen

Portugali, Lissabon, Aroeira
Lähdöt 12.4. ja 19.4.2022
Myynti auki

Portugalin länsirannikko on muutaman vuoden tauon jälkeen saatu jälleen SGS:n matkaohjelmaan, Aivan Lissabonin eteläpuolella sijaitseva Aroeira on yhdistelmä upeaa golfia sekä ainutlaatuista luontoa ja meren läheisyyttä. Juuri uusittu moderni boutique-hotelli tekee siitä entistä hienostuneemman mutta samaan aikaan myös hyvin rennon golfkohteen. Nimellä Aroeira I kulkenut, vuonna 1973 avattu klassikkokenttä on nyt saanut nimen Aroeira Pines Classic. Uudempi, vuonna 2000 Aroira II -nimisenä avattu kenttä tuntee nyt nimen Aroeira Challenge. Nimistä voi päätellä niiden luonteen. Aroeira Lisbon Hotel ja sen naapurissa oleva golfkeskus sijaitsevat Lissabonin läheisyydessä yhdellä Portugalin hienoimmista loma-alueista. Vapaapäivänä järjestämme halukkaille kulttuuri- sekä ruokapainotteisen retken Lissaboniin. 
Matkanvetäjä: Ole Johansson