Talous tasapainossa

Suomen Golfseniorit yhdistys elää ja voi suhteellisen hyvin Covid-19 viruksesta huolimatta. Jäsenmäärä on alkuvuonna pysynyt suunnilleen viime vuoden tasolla. Jäsenmaksunsa maksaneita on tällä hetkellä 13260. Vielä ei ole myöskään myöhäistä maksua maksaa, sillä kausihan on vasta alussa. 

Vuoden 2019 jäsenmäärä vuoden lopussa oli 14435 jäsentä. Jäsenmaksuilla pystyttiin hyvin kattamaan yhdistyksen toiminta ja vähän jäi ylikin tulevia vuosien varalle. Tilinpäätös löytyy näiltä nettisivuiltamme. Tosin kevätkokous on vielä Korona rajoitusten vuoksi pitämättä ja luvut siten virallisesti vahvistamatta.

Alkavasta kesästä tulee hiukan poikkeuksellinen varsinkin kilpailutoiminnan ja muidenkin tapahtumien osalta. Touko- ja osittain myös kesäkuun kilpailuja on siirretty heinä- ja elokuulle. Kesäpäivät järjestetään Korona säännösten puitteissa. Kansainvälisistä kisoista iso osa on sen sijaan peruttu kokonaan. Kisojen peruminen tuntuu pahalta, mutta muuta mahdollisuutta kansainvälisellä organisaatiolla ei nyt ollut.

Suomen Golfseniorit ry:n talouden kannalta kisojen peruminen säästää kustannuksia. Säästyneitä varoja päätettiin 14.5.2020 pidetyssä SGS:n hallituksen kokouksessa käyttää jäsenistön eduksi.  Jäsenkunnan käyttöön hankitaan mahdollisuuksien mukaan lisää kotimaisia pelioikeuksia. Näistä informoidaan heti, kun asiat varmistuvat. Olkaa siis tarkkana uutistemme osalta!

Nautitaan kesästä ja pelaamisesta toisiamme sopivasti väistellen ja etäältä heiluttaen tai vaikka lentosuukkoja lähetellen!

Anneli Tuominen