20.01.2020

Tarinatorilla julkaistaan jäsenien lähettämiä ja toimituksen tekemiä matkakertomuksia, kisatarinoita ja -ideoita sekä kaikenlaisia jäsenistöä kiinnostavia tapahtumaraportteja ym. juttuja.

 • Antti Ala-Panula
 • Botnia Golf väylä 3
 • Botnia Golf väylä 9
 • Botnia Golf väylä 4
30.11.2020

Haastattelusarja, jossa esittelemme henkilöitä, jotka tekevät vapaaehtoistyötä yhdistyksessämme SGS:ssä valtakunnallisen golfin senioritoiminnan hyväksi, jatkuu. Kaikki haastattelut siirtyvät talteen näiden sivujen Tarinatorille.

Vuorossa on Antti Ala-Panula, Pohjanmaan aluekoordinaattori Botnia Golfista.  

 • Raimo Tuimala
 • Jyväsgolf väylä 3 29.10.2020
 • Jyväsgolf väylä 9 heinäkuu 2020
23.11.2020

Haastattelusarja, jossa esittelemme henkilöitä, jotka tekevät vapaaehtoistyötä yhdistyksessämme SGS:ssä valtakunnallisen golfin senioritoiminnan hyväksi, jatkuu. Kaikki haastattelut siirtyvät talteen näiden sivujen Tarinatorille.

Vuorossa on Raimo Tuimala, Keski-Suomen aluekoordinaattori Jyväs-Golfista.  

 • Heikki Aalto
 • Sankivaara
16.11.2020

Haastattelusarja, jossa esittelemme henkilöitä, jotka tekevät vapaaehtoistyötä yhdistyksessämme SGS:ssä valtakunnallisen golfin senioritoiminnan hyväksi, jatkuu. Kaiki haastattelut siirtyvät talteen näiden sivujen Tarinatorille.

Vuorossa on Heikki Aalto, Pohjois-Suomen aluekoordinaattori Oulun Golfkerhosta.  

 • Jouko Latvakangas
 • Vasemmalta oikealle, Kari Nyman, Risto Hotti, Jouko Latvakangas, Kyösti Puustinen, Seppo Pakola, Kari Huttunen ja Jukka Stenberg.
08.11.2020

SGS:n vuosikokous valitsi Jouko Latvakankaan Espoon Ringside Golfsta Suomen Golfseniorien hallituksen uudeksi jäseneksi vuoden vaihteessa pestin jättävän Kari Hiukan tilalle vastaamaan osaltaan valtakunnallisten tourien pyörittämisestä.

Jouko aloittaa nettisivuillamme haastattelusarjan, jossa esittelemme henkilöitä, jotka tekevät vapaaehtoistyötä yhdistyksessämme SGS:ssä valtakunnallisen golfin senioritoiminnan hyväksi.

 • Hua Hin Thaimaa meri
 • Banyan par 3 himpun verran vaille HIO
 • Hua Hin peliä
 • Hua Hin peliä
 • Sea Pine aamutuimaan
 • Hua Hin peliä
 • Hua Hin peliä
 • Hua Hin verryttelyä ennen peliä
 • Ruuhikosken vahva sennu Tapio Räsänen
10.05.2020

Tiesitkö että Thaimaan Hua Hiniin (n. 200 km Bangkokista etelään) kokoontuu vuosittain jopa yli kaksisataa suomalaista golfiin hurahtanutta harrastelijaa kisailemaan keskenään.

21.01.2020

Kymmenkunta vuotta olemme käyneet Hill Side Golfia vastaan ns. Hopeisen Peuran metsästyskisaa. Kisa on kaksipäiväinen, henkilökohtainen ja useimmiten Viron maaperällä käyty.

21.01.2020

Ruuhikoskella on muutama vuosi aktivoitu pelaajia reikäpelicupiin. Pelimuoto on saanut kiitosta, mutta myös moitteita ekakierroksilla pudonneiden taholta.

21.01.2020

Vihti Golfissa ovat seniorit jo parin kauden ajan kokoontuneet kerran kuussa maanantaiaamuisin klo 8 -10 ns. Aamuysi-tapahtuman merkeissä. Golfia on tietenkin pelattu. Pelimuodot ovat vaihdelleet, useimmiten kuitenkin ne ovat olleet pari- tai joukkuekisoja.

21.01.2020

Elokuussa 2018 pelattiin kautta aikain ensimmäinen Hill Siden naisten ja seniorimiesten välinen hegemoniaottelu. Hill Coursella pelattuun kisaan osallistui 12 naista ja 13 miestä, eli lähes tasajako.

21.01.2020

Jollei suksi luista, eikä golfmailat muista, niin haastapa kaverisi kävelykisaan.
Kisailemaan siitä, ken kävelee eniten askeleita viikon mittaan.

21.01.2020

Peuramaalla sennuilla on ollut tapana viettää ns. Suvisessiota kesä-heinäkuun vaihteessa.

21.01.2020

Totesimme reilut pari vuotta sitten, että senioritoimikunnan työskentely voisi olla mukavan ja leppoisan ohella myös selkeästi tavoitteellista. Siispä mitä pitäisi muuttaa?

21.01.2020

Jalkavaivat eivät tule yksin, niiden kanssa tulee muutakin hankaluutta. Pitkä golfkierros samalla seisomalla on vähän liikaa, mutta toisaalta autoilu ei kuntoa kasvata. Kompromissina näkisin yhdistetyn auton käytön ja jaloittelun.

21.01.2020

Kokkolassa 5.7.2018 pelatussa aluetourin kisassa lähestyimme 4-viheriötä. Kokkolan Mats Nybergin lähestyminen jäi n.30 lyhyeksi ja Botnian Heikki Rinta-Marttusen meni vastaavasti pitkäksi. Herrat löivät kumpareen peittämänä toisiaan näkemättä seuraavan lyönnin yhtäaikaisesti.

21.01.2020

Varsinais-Suomesta on kuulunut harmillisia uutisia kentillä liikkuvista varkaista, jotka ovat siepanneet rahapusseja yksin jääneistä bägeistä.
Ulkomaillahan tästä vaarasta on meitä varoitettu, mutta nyt tuota pitää varoa myös kotimaan kentillä.

21.01.2020

Siihen aikaan kun Tunisiaan matkaa tein, niin matkanteosta jäi mieleeni muutama muisto. Lentoaika oli miellyttävän lyhyt, mikäli kone vain pääsi lähtemään ajallaan?

21.01.2020

Peliryhmä oli päässyt Espanjassa Mijas Golfin Los Olivos -kentällä väylän 12 viheriölle puttihommiin, kun ryhmän naispelaajalle meni kärpänen tai muu vastaava kurkkuun ja hän ryhtyi köhimään kovaäänisesti.

21.01.2020

Nousin juuri ylös Belekin hienon ja suositun hotellin kylpyammeesta. - Se ei ole juttuni pääasia.

21.01.2020

Taannoin, siis kauan sitten, olin kisamatkalla Viron Niitväljassa. Matkaa tehtiin bussilla. Sattui niin somasti, että voitin kilvan ja nousin klubilta lähtevään bussiin kiiltävää pokaalia ylpeänä pidellen.

 • Nooa, vasemmalla, luomuturvavöissä
 • Eväspussin mummi meille mukaan muisti ojentaa
26.06.2019

Sitä päivää oli odotettu jo pitkään, nimittäin päivää kun pääsemme yhdessä 4,5 -vuotiaan pojanpojan, Nooan, kanssa kiertämään oikean golfkentän ja totta kai oikealla golfautolla. Minä pelaisin vakavissani ja Nooa seuraisi pelinkulkua caddienä ja antaisi tarvittaessa hyviä neuvojakin.

Sivut