Jäsenpalvelut

Suomen Golfseniorit palvelee jäsenistöään kilpailutoiminnan ohella nykyisin monin tavoin. Suosituimpiin palveluihin kuuluvat pelioikeudet, joita jäsenille on tarjolla kohtuullista kenttäkohtaista toimistomaksua vastaan yli kolmellakymmenellä maamme kentällä.

Suomen Golfseniorien vuotuinen jäsenmaksu on vain 30 euroa. Se antaa seniorille oikeuden käyttää hyväkseen rahanarvoisia jäsenetuja ja erilaisia palveluja sekä kotimaassa että ulkomailla.

Suuren suosion saavuttaneita pelimatkoja SGS on tarjonnut jäsenistölleen vuodesta 2006 alkaen niin Euroopan kuin muidenkin mantereiden golfkohteisiin. Reilun kymmenen vuoden aikana matkoille on osallistunut viitisentuhatta senioria.

Golfseniorien yhteenkuuluvuutta ja samanhenkisyyttä vahvistavat palvelutarjonnan sisältämät tapahtumat. Tammikuun lopulla järjestettävät SGS:n talvipäivät ja heinäkuulle ajoittuvat neljät kesäpäivät eri puolilla maata kokoavat seniorit nauttimaan yhdessäolosta leppoisassa hengessä.

Ajan tasalla toiminnasta ja tapahtumista jäseniä pitävät nämä verkkosivut, Seniorigolfari-lehti sekä Suomen Golfseniorit facebook -sivut. Yksityiskohtaisemmin pelioikeuksiin ja jäsenmatkoihin samoin kuin muihin jäsenetuihin voi tutustua asianomaisilla sivuilla.

Alennuskentät
Jäsenedut ulkomailla
Majoituspaketit
Muut jäsenedut