sgs-bookingi.fi - ohjeet rekisteröitymiseen

SGS-Booking

Suomen Golfseniorit ry on ottanut käyttöön digitaalisen jäsenkortin ja SGS:n pelioikeuksien varausjärjestelmän

Jäsenkortin saa käyttöönsä kirjautumalla sgs-booking.fi järjestelmään. Myös kaikki SGS:n pelioikeudet varataan tätä kautta. Varausjärjestelmä on käytössä kaikilla muilla kentillä lukuun ottamatta Hyvinkäätä, jolta varataan pelioikeus ja lähtöaika entiseen tapaan.

Palvelun käyttöönotto vaatii verkkoselaamista tukevan älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, SGS-jäsennumeron ja toimivan sähköpostiosoitteen, jonka olet rekisteröinyt SGS-jäsentietoihisi. Mikäli sinulla ei ole älypuhelinta eikä sähköpostiosoitetta tai järjestelmä ei puhelimessasi toimi kunnolla, voit tehdä pelioikeusvarauksen soittamalla ko. kentälle ja ilmoittamalla SGS-jäsennumerosi. Varauksen voi toistaiseksi tehdä vain omalla jäsennumerolla.

Mikäli kirjautumisessa ilmenee ongelmia tai sgs-booking ilmoittaa virheellisesti, että jäsenyytesi ei ole voimassa, niin kirjaudu ulos sgs-booking -järjestelmästä ja kirjaudu sisään uudelleen. Jos se ei ensi yrittämällä onnistu, niin sulje kaikki avoinna olevat välilehdet ja poista selaushistoria internet selaimestasi (selaimia ovat mm Chrome, FireFox, Safari tai Edge ja monta muuta). Katso netistä ohjeet oman laitteesi välilehtien sulkemiseen ja selaushistorian poistamiseen. Sen jälkeen kirjaudu uudelleen sivulle sgs-booking.fi

Jos kirjautuminen sgs-booking.fi osoitteeseen ei siltikään onnistu eli jäsenkortti ei päivity uudeksi tai muita ongelmia ilmenee, niin kirjaudu palveluun vaihtoehtoisen linkin https://sgs-booking.web.app/  kautta. Näin saat sgs-bookingin laitteeseesi "puhtaalta pöydältä" ja siihen ei pitäisi vaikuttaa aikaisemmasta versiosta välimuistiin jääneet tiedot. Palvelu toimii kummankin osoitteen kautta toistaiseksi.

Lisätietoja sähköpostilla info@golfseniorit.fi tai Ari Mustonen, ahe.mustonen(at)gmail.com, Puh. 0400 159 114.

Näin saat sgs-booking -palvelut ja digitaalisen jäsenkortin käyttöösi:

 

Digitaalinen jäsenkorttisi näyttää tältä

Kortissa kaikki oleelliset jäsenyyteesi liittyvät tiedot jäsennumerosta ja sen hetkisestä pelioikeudestasi lähtien pysyvät hyvässä tallessa ja puhelimessa jäsenkortti kulkee aina mukanasi.

Saat tämän vuoden jäsenkortin näkyviin maksettuasi jäsenmaksun ja uudelleen kirjautumisen jälkeen. 

Ensimmäistä kertaa tai uudelleen kirjautuessasi järjestelmä kysyy pelioikeuskenttääsi. Valitse valikosta oma seurasi. Mikäli seura vaihtuu, niin voit valita vaihda-napin takaa uuden seurasi. 

Pahvista jäsenkorttia ei enää paineta.

1. Kirjautuminen

Klikkaa tämän sivun ylälaidassa olevaa sgs-booking painiketta tai mene selaimella suoraan sivulle www.sgs-booking.fi, jolloin avautuu bookingin avaussivu. Sivulla näet sen hetken peliokeusvaraustilanteen.

Klikkaa sivun ylälaidassa olevat kolme viivaa, jolloin pääset kirjautumissivulle.

Jos käytit sgs-booking -järjestelmää jo viime vuonna, voit kirjautua samoilla tunnuksilla, paitsi jos salasanasi oli lyhyempi kuin kuusi merkkiä. Silloin järjestelmä pyytää sinua uusimaan salasanasi.
 

2. Uusi käyttäjä

Jos olet uusi käyttäjä ja olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi SGS:n jäsenrekisteriin, tee näin: 

1. Syötä SGS-jäsennumero tai sähköpostiosoitteesi kirjautumiskenttään ja paina "seuraava". 

2. Valitse kirjautumistavaksi "salasanalla". 

3. Klikkaa "Unohtunut salasana" ja seuraa sähköpostiisi tulevia ohjeita salasanan luomiseen ja kirjautumiseen.

4. Voit käyttää myös vaihtoehtoa "lähetä kirjautumislinkki sähköpostiin". Linkki tulee sähköpostiisi ja sitä kautta pääset kirjautumaan ilman salasanaa. Suosittelemme kuitenkin salasanan luomista ja tallentamista. Sen jälkeen käyntiä sähköpostissa ei tarvita. 

3. Uusi salasana

Pyytäessäsi uutta salasanaa tai kirjautuessasi kertakäyttölinkillä saat aina sähköpostiisi viestin, jonka ohjeita seuraamalla pääset eteenpäin joko luomaan salasanan tai suoraan palveluun.

Tämän vuoksi on tärkeää, että sinulla on oikea ja yksilöllinen sähköpostiosoite kirjattuna SGS:n jäsentietoihin!

4. Vapaat pelioikeudet

Kirjauduttuasi tulet uudestaan Golfkentät -sivulle. Nyt voit varata pelioikeuden valitsemaltasi päivältä ja kentältä. Jokaisen kentän vapaat pelioikeudet näkyvät vihreällä. Harmaana tai punaisena näkyvät päivät eivät ole varattavissa.

5. Pelioikeuden varaaminen

HUOM! Ennen kuin voit tehdä varauksia, varmista, että sinulla on jäsenkortissasi valittuna pelioikeusseurasi. Seura vahvistetaan kirjautumisen yhteydessä järjestelmän tarjoaman linkin kautta. Tämän jälkeen tieto näkyy jäsenkortissasi.  

Pelioikeuden varaaminen tapahtuu klikkaamalla vapaana olevaa päivää. Samalla vahvistat huomioineesi kentän varaussäännöt.

Varattuasi pelioikeuden sinun täytyy vielä varata starttiaika valitsemallesi kentälle.

6. Digitaalinen jäsenkortti

Golfkentät -sivun oikeassa yläreunassa olevasta valikosta (kolme viivaa) pääset kirjauduttuasi sekä digitaaliseen jäsenkorttiisi että varaushistoriaan.

7. Varaushistoria

Varaushistoria -sivulta näet käyttämäsi ennakkovaraukset ja saman päivän varauksesi. Voit myös peruuttaa ennakkoon varatun pelioikeuden viimeistään edellisenä päivänä.

Saman päivän peruutus tehdään soittamalla kentälle.

8. Käyttövinkki

Kiinnitä sgs-booking.fi -verkko-osoite puhelimesi kotinäyttöön tai kirjainmerkkeihin riippuen siitä mitä ominaisuuksia laitteesi tukee.