Kilpailut

Ajankohtaista informaatiota vuoden 2020 kilpailuista (avaa alla olevat linkit ja tulosta)

1. Golfiitto luopuu soveltavista ohjeista 17.6 lukien, toimintaohjeet avattavassa liitteessä  (kaikki tourit)

2. Hard Card = SGL:n kilpailumääräykset ja paikallissäännöt (kaikki tourit)

  •  kentän paikallissäännöt kumottu ja tämä voimassa, kenttäkohtaiset määräykset voidaan kirjata kilpailun kilpailumääräykseen, jos ei mainittu Hard Cardissa
     

3. Pelaajan ohje tulosten syötöstä puhelimella Golfbox järjestelmään (valtakunnalliset tourit) (päivitetty 18.6.2020)

4. Pelaajan ohje tulosten hoitamisesta pahvikortein turvallisesti (aluetourit ja PST)

Kilpailukohtaiset kilpailumääräykset

JOUKKUE SM, N50 (VUOSAARI GOLF)

 

LINNA GOLFIN TOURIEN FINAALI

Kutsuttavien lista

Kutsu

Tourien mitalistit 2020

 

Kansallinen kilpailutoiminta

Kilpailut ovat Suomen Golfseniorien toiminnan peruskivi. Vuonna 2020 seniorien kansallista kilpailutoimintaa kehitetään entistä monipuolisemmaksi, eri ikäryhmät ja pelaajatasot kattavaksi.

Pääkiertue on Finnish Senior Tour, johon kuuluvat N50/M50 SM-kilpailut, Finnish Senior Open, Senioripokaalit sekä kaksi FST-osakilpailua. Lisäksi järjestetään M50 Haastajatour, M60 Tour, M65 Tour, M70 Tour, M75 Tour, N60 Tour, N70 Tour, Pohjoinen scr tour sekä Aluetour. SM-kilpailut ja Finnish Senior Open (FSO) ovat avoinna myös SGS:ään kuulumattomille Suomen Golfliiton seniori-ikäisille pelaajille. Finnish Senior Open on avoin myös ulkomaalaisille pelaajille. 

 

Kansainvälinen kilpailutoiminta

Kansainvälisen kilpailutoiminnan päätapahtumat ovat seniorijoukkueiden EM-kilpailut, jotka on järjestänyt vuodesta 2006 lukien EGA (European Golf Association), sekä ESGA (European Senior Golf Association)  vuodesta 1981 alkaen. ESLGA (European Senior Ladies Golf Association) järjestää vastaavat kilpailut naisille.

Naiset ja miehet voivat myös osallistua EGA:n järjestämiin henkilökohtaisiin EM-kilpailuihin sekä EGA:n kilpailukalenterissa oleviin eri maiden avoimiin mestaruuskilpailuihin.