Lahden Golfissa tapahtumarikas M70 Tourin kisa

Liljeqvist, Haapala ja Räty lähdössä kierrokselle

Lahden Golfin greenit näyttelivät keskeistä osaa M70 Tourin toisessa osakilpailussa. Pelaajat taistelivat erityisesti väylän 2 greenin kanssa. Jopa kilpailun voittajaksi noussut Aura Golfin Reima Granberg taipui tuplabogeyhin kakkosen greenillä.

Granbergin voittotulos oli 78. Vain yhden lyönnin parempi kuin jaetulle toiselle sijalle pelanneet Pickala Golfin Risto Hotin ja Nevas Golfin Seppo Pakolan 79. Jaetulta neljänneltä tilalta löytyvät Tarina Golfin Kari Liikanen ja Kymen Golfin Veijo Suomela tuloksella 81. Kärkiviisikosta vain Liikanen ja Suomela selvittivät väylä kakkosen pariin. 

HCP-sarjan voittajaksi nousi Tapani Järvinen Porin Golfista tuloksella 66 netto. Tapanin pelikunto on palautunut hienosti viime kesän loukkaantumisen jälkeen. Toisena tuloksella 69 netto oli Keimola Golfin Pentti Liljeqvist ja kolmantena Göran Hongell Pickala Golfista tuloksella 70 netto. Jaetulta neljänneltä sijalta löytyy neljä pelaajaa tuloksella 71 netto: Ilkka Järnefelt, Tuusulan Golfklubi, Pertti Kohtala, Poltinkoski Golf, Heikki Pokela, Porvoo Golf ja Juha Pihlajisto, Tammer-Golf.

Vaikka kilpakenttä oli epäilemättä haastava, niin siitä huolimatta 11 pelaajaa sadasta osallistuneesta onnistui pelaamaan kilpailun tasoitukseensa tai paremmin. 

Kaikki tulokset löytyvät Golfbox-kilpailukalenterista

9.6.2024 Kari Sairo