Senioreilla huima kilpailuviikko alkamassa - lähes 900 pelaajaa mukana 

Seuraa tuloksia

 

Tutustu Suomen Golfsenioreihin -tarjoamme merkittäviä etuja seniorigolfareille

Ajankohtaista

15.05.2022

Master Golf Clubin Jari Puurtinen, Muuramen Golfseuran Matti Moilanen, ja Koski Golfin Jari Leppänen kärkikolmikkona miesten FST:n Tour 1:llä Nordcenter Golf & Country Clubin Freamillä 14 - 15.5.2022.

12.05.2022

Kahtena edellisenä vuotena olimme koronatilanteen takia poikkeuksellisesti siirtäneet kevätkokouksen pidettäväksi yhdessä syyskokouksen kanssa. Nyt pääsimme palaamaan päiväjärjestykseen järjestämällä kevätkokouksen ja sen ohella Open Forumin sääntöjen määräämään ajankohtaan.

09.05.2022

Kun seniorinaisten kisakausi pyörähtää käyntiin toukokuussa, rikotaan pelaajamäärissä ennätyksiä ja naisten kisoille näyttää olevan tilausta.

09.05.2022

Seniorigolffareiden kesän avaus Ryder cup pelattiin tänä vuonna Hartolan golfkentällä 9.5. Ilmassa ei kovin paljon lämpöä ollut, mutta tunnelma oli lämmin ja pelaajat tervetulleita. 

Tutustu Suomen Golfsenioreihin -tarjoamme merkittäviä etuja seniorigolfareille

PelioikeudetPelioikeudet

Suomen Golfsenioreilla on jäsentensä käytössä pelioikeuksia ympäri Suomea. Käytössä on 194 pelioikeutta 44:llä kentällä. 

KilpailutKilpailut

Kilpailut ovat Suomen Golfseniorien toiminnan peruskivi. SGS järjestää vuosittain noin 80 erilaista kilpailua ja tapahtumaa.

MatkatMatkat

Suomen Golfseniorit järjestävät 10-12 erilaista matkaa vuosittain senioripelaajien suosimiin matkakohteisiin. 

RyhmäkuvaMuut jäsenpalvelut

SGS palvelee jäsenistöään kilpailutoiminnan ja matkojen ohella myös monin tutustumisen arvoisin jäseneduin.