Keimolan Jukka Stenberg erinomaisella tuloksella voittoon M50 Haastajatourin viimeisessä osakilpailussa Koski-Golfissa - FSTn ensi vuoden kategorioista käytiin tiukka taisto

Koski-Golf

Kesäinen sää suosi viimeistä M50 Haastajatourin kisaa Kuusankoskella ja kilpailijat pääsivät ottamaan mittaa toisistaan erinomaisissa olosuhteissa.

Tosin parin viikon runsassateinen jakso oli jättänyt jälkensä kenttään, mutta hyvin oli Koski-Golfin henkilökunta saanut kentän pelattavaan kuntoon. Vain greenit poikkesivat hitaudellaan Tourilla totutusta.

Kilpailun voittoon pelasi Jukka Stenberg tuloksella +1. Toiseksi sijoittui Laukaan Markku Liuska tuloksella +3 ja varmisti tällä Haastajatourin kokonaiskilpailun voiton. Yyterin Jussi Karttunen ja St.Laurence Golfin Vesa Leskinen jakoivat kolmatta sijaa tuloksella +5. Vastaavasti Golf-Porrassalmen Harri Marjala ja Peuramaan Jukka Salmivaara jakoivat viidettä sijaa tulokselle +6.

Haastajatourin kokonaisvoiton kannalta viimeinen kisa oli sikäli ratkaiseva, koska siinä jaettiin 1,3-kertaiset Order of Merit pisteet. Lisäksi se, että pisteisiin laskettiin mukaan neljä viidestä mahdollisesta kilpailusta, lisäsi lopputuloksen yllätyksellisyyttä.

Haastajatourin M50 kokonaiskilpailun voitto meni siis Laukaan Markku Liuskalle pistein 231. Toiseksi tuli Meri-Teijon Jukka Salo tuloksella 222,55 ja kolmannen sijan vei Messilän Juha Lindqvist tuloksella 213,55. Viimeiset ensi vuoden Finnish Senior Tourin kategoriapaikat veivät Kurkin Jari Peltonen tuloksella 207,3 ja Golf-Porrassalmen Harri Marjala tuloksella 200,25. Näin tasaista kärkeä on harvemmin nähty Haastajatourin loppupisteissä.

Kaikki tulokset löytyvät SGSn GolfBox-kilpailukalenterista.

Tourien finaalit pelataan 21.9.2021 Vanajanlinnassa, jonne parhaat saavat kutsun erikseen.