M65 SM-kisoissa ratkaisu Ruuhikosken viimeisellä reiällä

Iloiset voittajat Ruuhikoskella

Satayksitoista senioria on kokoontunut ottamaan mittaa toisistaan Seinäjoen Ruuhikoskella. Sääennuste oli kohtuullinen, mutta toisin kävi ja vettä satoi molempina päivinä vähän väliä. Se yhdistettynä ensimmäisen päivän koviin tuulen puuskiin koetteli niin pelaajia kuin varusteitakin.

Ensimmäisen päivän jälkeen lyönnin erolla tuloksella 76 johtanut Risto Rautio Jyväs-Golfista piti pintansa ja vei mestaruuden tiukalla loppurutistuksella. Risto löi 18. reiän lähestymisen bunkkeriin, mutta löi lähellä bunkkerin takalippaa olleen pallon lipputankoon, mistä oli helppo työ laittaa puolen metrin par-putti sisään ja kortti tulokseksi 77.

Viimeisenä päivänä kolmanneksi viimeisessä ryhmässä pelannut Kullo Golfin Peter Kaske pelasi ensimmäisenä päivänä tuloksen 79, mutta toisena päivän hyvä peli nosti hänet voittokamppailuun. Viimeisellä reiällä Peter löi avauksensa bunkkeriin, mistä välivaiheiden jälkeen seurasi bogey ja kierroksen tulos oli 75, millä hän jäi lyönnin uusinnasta.

Kolmatta sijaa jakoivat Hannu Övermark (80 ja 75) ja Seppo Pakola (77 ja 78), mutta Hannu vei prossin paremmalla viimeisen päivän tuloksella. Viidettä sijaa jakoivat Espoo Ringside Golfin Jouko Latvakangas (82 ja 76), Tammer Golfin Keijo Korte (82 ja 76) ja Pickala Golfin Ari Vauhkonen (81 ja 77).

Joukkue mestaruuden vei Pickala Golf tuloksella +65. Toiseksi sijoittui HGC tuloksella +74, jolle Nevas Golf hävisi lyönnin. Voittajajoukkueessa pelasivat Ari Vauhkonen, Risto Hotti ja Raimo Pasanen.

Ruuhikoski Golf oli järjestänyt seniorigolfareille mainiot puitteet ja järjestelyt olivat viimeisen päälle. Kentän kunto sai kiistosta pelaajilta kautta linjan ja useimmille kentän paksut raffit olivat tämän kesän outo ilmestys, mistä pallon normaali pelaaminen oli lähes mahdoton tehtävä. SGSN ja pelaajien puolesta vielä lämmin kiitos koko Ruuhikosken porukalle.

Lisää kuvia byTomi Natri Ruuhikosken faceboookista osoittesta:

https://www.facebook.com/ruuhikoskigolf/photos/pcb.5325509590849706/532…

 

28.7.2022

Jouko Latvakangas
Tour-vastaava