M65 Tourin kauden avaus mainioissa olosuhteissa Salo Golfissa. Sama kärkipari molemmissa sarjoissa!

Kari Sairo

Aurinko paistoi ja tuulikin tyyntyi edellisestä päivästä, joten kilpailu saatiin pelata sään puolesta oivallisissa olosuhteissa.

Myös kevätkuntoinen kenttä oli saatu pelattavaan kuntoon ja varsinkin greenit olivat hyvät ja toiveiden mukaisessa STIM 9 jalan kunnossa. Väylillä tosin oli sen verran huonompaa kasvua, että siellä käytettiin 15 cm siirtosääntöä.

Hyvät olosuhteet loivat myös oivalliset edellytykset tuloksen teolle ja 18 pelaaja alittikin 80 lyönnin rajan. Voitosta käytiin SCR-sarjassa tiukka kisa, missä pisimmän korren veti nykyisellä kotikentällä pelannut Kari Sairo tuloksella +2. Seuraavat sijat valtasivat Aura Golfin Kari Nyman ja Pickalan Ari Vauhkonen tuloksella +3, Pekka Lindeman, Lakeside Golf tuloksella +4 sekä Lauri Valkonen Kymen Golf, Aulis Lehtinen Hyvinkään Golf  ja Veijo Suomela Kymen Golf, tuloksella +5.

HCP-sarjassa kärki oli sama eli Kari Sairo voitti tuloksella -4 ja Kari Nyman oli toinen tuloksella -3 ja pokkasi HCP- sarjan ykköspalkinnon, koska yhden palkinnon periaatteen mukaan toinen Kari sai palkinnon jo SCR-sarjasta. Samaan -3 tuloksen ylsi myös Aulis Lehtinen. Lauri Valkonen ja Aulangon Golfklubin Risto Saari valtasivat seuraavat sijat tuloksella -1. Omaan par-tulokseen pelasivat Talin Janne Altonen, Kymen Golfin Ismo Puhakainen ja Golf-Porrassalmen Raimo Rinkinen.

Kaikki tulokset löytyvät SGS:n GolfBox-kilpailukalenterista.

SGS haluaa kiittää Salo Golfin henkilöstöä erittäin joustavasta asenteesta, että saimme kaikki ilmoittautuneet (149) kisaan mukaan. Tämä antoi mukavan kokemuksen myös isommilla tasoituksella pelaaville, jotka eivät olisi päässeet normaaliin 123 pelaajan kisaan mukaan. Päivä oli pitkä, mutta kisa saatiin vedettyä hienosti läpi.

Seuraava kisa pelataan perjantaina 9.6. Vierumäen Cookella. Tervetuloa!