M70 Tourin 4. osakilpailu 23.08.23 Ruukkigolfissa

M70 Ruukki

M70 Tourin kilpailukausi huipentui 23.08. kun 4. ja viimeinen osakilpailu pelattiin historiallisen Fiskarsin naapurina sijaitsevassa Ruukkigolfissa.

Mielenkiintoiset ja haastavat väylät olivat viimeisen päälle trimmattu. Sääkin suosi kun yhteensä 64 pelaajaa starttasi osittain metsäiseen maisemaan sijoittuvalle kentälle.

SCR-sarjassa Pickalan Ari Vauhkonen ja Kymen Veijo Suomela pelasivat tiukan kisan, joka ratkesi vasta viimeisellä griinillä Arin onnistuessa pudottamaan puttinsa ja Veijon putin jäädessä reiän reunalle. Arin tulos oli 77 lyöntiä ja Veijon 78 lyöntiä. Kolmannelle sijalle nousi Aura Golfin Reima Granberg tuloksella 81 (parempi takaysi) ennen Pickalan Risto Hottia samalla tuloksella.

HCP-sarjan voitti Peuramaan Mikko O. Peltokorpi tuloksella 69 (-3). Rauman Kauko Kari ylti toiselle sijalle tuloksella 71 (-1) pienemmän pelitasoituksen ansiosta ennen Tuusulan Jorma Seppälää samalla tuloksella.

Kaikki tulokset löytyvät SGS:n GolfBoxista.

Syyskuussa järjestetään vielä Tourien finaalit, jonne kutsutaan osanottajat Order of Meritin perusteella.

Kiitokset Ruukkigolfin Nina Sampakoskelle tiimeineen kilpailun järjestelyistä ja sujuvasta läpiviennistä.

Omalta osaltani tämä oli viimeinen järjestämäni tourkilpailu. Haluan kiittää kaikkia seuroja sekä pelaajia vuosien varrella tehdystä hienosta yhteistyöstä ja monista jännittävistäkin hetkistä kilpailujen yhteydessä.