M75 kilpailukausi alkoi

M75 Kultaranta 2023

Kosteasta ja tuulisesta kevätpäivästä huolimatta 97 pelaajaa kiersi Kultaranta Golfin M75 Tourin kilpailussa 16. toukokuuta.

Ensimmäisenä kentälle päässeet saivat nauttia vielä kohtuullisesta kelistä, mutta päivän edetessä tuuli nousi, vesisade tiheni ja peli muuttui haasteellisemmaksi.

Haastavista olosuhteista huolimatta päivän voittajat olivat kuitenkin iltapäiväpelaajien joukossa. Sekä SCR-sarjan voittanut Markku Utti (Messilä Golf) että 2. sijoittunut Raimo Ahtiainen (Tawast Golf) pääsivät kentälle vasta puolenpäivän jälkeen. SCR-sarjan 3. pelasi Timo Haapala (Yyteri Golf).

HCP-sarjan voittoon pelasi Raimo Ahtiainen, 2. oli Heikki Hallanoro (Kankaisten Golf) ja 3. Seppo Savola (Kankaisten Golf).

Olosuhteet näkyivät kilpailun tulostasossa. Vain HCP-sarjan voittanut Raimo Ahtiainen pelasi tasoituksensa alittavan kierroksen.

Kilpailun tulokset löytyvät GolfBox kilpailukalenterista.

Vaikka olosuhteet kauden ensimmäisessä kilpailussa olivat haastavat, Kultaranta Golf oli talvehtinut hyvin. Ennen kilpailun alkua greenit oli sekä leikattu että jyrätty, joten kenttähenkilöstö sai kentän hyvää pelattavaan kuntoon.