Miesten M70 Tourin SM-lyöntipelissä 114 osanottajaa eri puolilta Suomea

Joukkuekisan voittajia

Keskikesän odotettu M70 Tourin SM-kilpailu ja 3. osakilpailu järjestettiin Aulangolla 18–19.7.2023

Viimeisen päälle trimmatulla Aulanko Golfin Eversti kentällä kilpailuun osallistui 114 osanottajaa eri puolilta Suomea. Pitkään jatkuneen hellekauden jälkeen oli luvattu viilenevää ja sateista. Pelipäivinä kisattiin kuitenkin onneksi pääosin poutaisessa säässä.

Ensimmäisen kilpailupäivän jälkeen SCR-sarjan johdossa oli Nordcenterin Tapio Aalto 75 lyönnillä ennen Oulun Miikka Koivistoa 76 lyöntiä. Tiukan kilpailun jälkeen Suomen mestaruuden voitti Miikka Koivisto tuloksella 153 lyöntiä ennen toiseksi yltänyttä Aura Golfin Kari Nymania, jonka tulos oli 155. Kolmannen sijan vei Pickalan Risto Hotti tuloksella 158.

HCP-sarjassa parhaan tuloksen saavutti Muuramen Pauli Nuutinen 138 lyönnillä. Toiselle sijalle nousi Pirkkalan Ari Tuomi (140) ja kolmanneksi Nordcenterin Tapio Aalto (141).

Joukkuemestaruuden voiton vei Aura Golf (Kari Nyman, Matti Leinonen ja Reima Granberg) tuloksella 491 ennen lähelle yltänyttä Messilää (493) ja Aulanko ”Campionia” (502).

Kaikki tulokset löytyvät SGS:n GolfBox-kilpailukalenterista.

Aulanko Golfin hienoissa puitteissa kilpailujärjestänyt sujuivat erinomaisesti, mistä osanottajilta saatiin positiivista palautetta. Myös runsas keittolounas maistui kilpailijoille. Kiitokset vielä niin osanottajille kuin järjestäjillekin.

M70 Tourin seuraava eli 4. osakilpailu järjestetään Ruukki Golfissa Pohjassa 23.8.2023.