Nevas Golf haastoi

N60 N70 Nevas

Nevas Golfin Rapu ja Karppi kentät olivat N60/N70 Tourin keskiviikkona 23.8.23 pelatun kauden viimeisen osakilpailun näyttämönä.

Yhdistelmä osoittautui yllättävän haastavaksi eikä tällä kertaa nähty yhtään 7-alkuista tulosta. Karppi-kentällä joutui aivan liian monta kertaa ylittämään joen Riitta Andersinin mielestä. Ja Riitta pelasi kuitenkin yhdessä Eeva Määttäsen kanssa kilpailun parhaan tuloksen 85 lyöntiä. Eeva voitti N60 SCR sarjan paremmalla takaysillä, toisena siis Riitta ja kolmanneksi tuli Tuija Kohonen 86 lyönnillä. HCP sarjan voitti Riitta tuloksella +2, toisena Piiu Pukkila samalla tuloksella (korkeampi tasoitus) ja kolmantena Eine Homanen +3.

N70 SCR sarjan kärjessä nähtiin tutut nimet. Voittajaksi nousi Tellervo Maunuksela 90 lyönnillä. Tuloksen 91 pelasi 4 pelaajaa ja takaysin ratkaistessa toiseksi tuli Ulpu Helkkula ja kolmanneksi Vuokko Karjalainen. Kaksi muuta saman tuloksen pelannutta olivat Leila Tuominen ja Tuula Merentie. HCP sarjan voitti Leila tuloksella -3, toisena Tellervo +1 ja kolmantena samalla tuloksella Marjatta Arponen.

Kaikki tulokset täältä.

Kiitos Henri Nissiselle ja koko Nevas Golfin henkilökunnalle hyvistä kisajärjestelyistä. Kiitos myös keittiöön maistuvasta kisalounaasta!

Onnittelut vielä voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille ja myös kaikille kauden aikana kilpailuihin osallistuneille. Hyvää syksyä ja mukavia loppukauden kierroksia!