SGS:n jäsenkortin ja pelioikeuksien käytön digitalisointi testivaiheessa

SGS-Booking

SGS selvittää siirtymistä digitaaliseen jäsenkorttiin, jonka tarkoitus on helpottaa pelioikeuksien varaamista ja niiden käyttöä. Digitaalisen jäsenkortin käyttöönotto on nyt testivaiheessa.

Kokemusten perusteella tavoitteena on ottaa digitalisointi käyttöön kaikilla SGS:n yhteistyökentillä kauden 2023 alussa. Tässä vaiheessa käyttäjä pääsee katselemaan vapaita pelioikeuksia, mutta varaukset pitää tehdä edelleen puhelimella. Lopullinen päämäärä on, että jäsenet voivat tehdä varauksensa täysin digitaalisesti kauden 2024 alusta lähtien. 

Tiedotamme jäsenistöä digitalisoinnin etenemisestä tulevissa uutiskirjeissä ja näillä nettisivuillamme.

Selausnäkymään pääset tästä: SGS-Booking 

Vapaina olevat pelioikeudet näkyvät vihreinä kunkin kentän ennakkovarausajan puitteissa. Mikäli vapaita oikeuksia on, varaus tehdään soittamalla kentälle, josta voi samalla varata lähtöajan. Näkymässä on eri selaus/rajaus -mahdollisuuksia päivän, kentän ja pelioikeusmäärien suhteen. Lisäksi siinä on nähtävissä kentän tiedot ja mahdolliset käytön rajoitukset. 

Tämän testivaiheen jälkeen järjestelmä laajennetaan koskemaan kaikkia SGS:n pelioikeuskenttiä. Myöhemmin jäsenille tulee mahdollisuus myös varata pelioikeuksia suoraan netin kautta.

Nyt voit testata varausjärjestelmää, jossa on mukana jo seitsemän golfseuraa: Nurmijärvi Golf, Hangon Golf, Kymen Golf, Vierumäki Golf (Cooke ja Classic), Espoon Golfseura sekä Gumböle Golf. Seuroja lisätään mukaan vähitellen.

Testaamisen tarkoitus on saada ohjelma toimimaan ja löytää mahdolliset virheet. Tässä vaiheessa on muutama kohta, joita käymme läpi ja teemme korjauksia. Ongelmia on aiheuttanut se, että ohjelma näyttää pelioikeuksia olevan vapaina, mutta kentälle soitettaessa näin ei olekaan sekä se, ettei kaikkien jäsenten nimitietoja löydy. 

Olemme saaneet kehitysehdotuksia myös mukana olevilta seuroilta. Käymme niitä läpi ja tutkimme niiden toteuttamismahdollisuuksia. 

Toivomme jäseniltämme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Kokonaisuuden toimiessa järjestelmä auttaa ja helpottaa sekä jäseniä että kenttiä.

Lisätietoja:

Ari Mustonen
p. 0400 159114
ahe.mustonen(at)gmail.com