Suomen seniorinaisten ja -miesten EM-joukkueet 2021 on valittu

Naisten EGA joukkue 2019

Suomen Golfliitto ja Suomen Golfseniorit ry ovat päättäneet Covid-19-tilanteen salliessa osallistua vuoden tauon jälkeen senioreiden joukkue-EM-kilpailuihin.

EGA järjestää yhdessä Bulgarian Golfliiton kanssa 2021 European Senior Ladies’ Team Championship-kilpailun BlackSeaRamassa 31.8.-4.9.. Suomen joukkueessa pelaavat Minna Kaarnalahti; SGC, Gitta Kauppi; HGK, Anna-Maria Lehtonen; PGC, Marika Soravuo; PGC, Johanna Mustjoki-Purhonen; NGK ja Virpi Haataja; StLG. Joukkueen kapteeni on Pirkko Havukainen; SGC. Pirkko on tarvittaessa myös varapelaaja. Ilmoittautuneita maita on 18. Suomen tavoitteena on parantaa vuoden 2019 yhdeksättä sijaa. Kisakenttä on sama.

EGA:n 2021 European Senior Men’s Team Championship-kilpailun 31.8.-4.9. järjestelyvastuu on Slovakian Golfliitolla. Kisakenttä on Sedin Golf Resort. Suomea kilpailussa edustavat Matti Moilanen; MGS, Leo Savonen; SGC, Samuli Yliperttula; PGC, Ari Vauhkonen; PGC, Heikki Veteläinen; TawG ja Jukka Sutelainen; KosG Joukkueen johtajina toimivat kapteeni Kyösti Puustinen; PGC  ja Heikki Hallaranta; SAG. Slovakiaan on ilmoittautunut 22 maata. Vuonna 2019 Suomen miesten sijoitus Tanskan kisoissa oli 13..

European Senior Ladies’ Golf Association (ESLGA) järjestää  Marisa Sgarawatti Trophy- ja Ladies’ Masters Team Championship 65+-kilpailut tavallisesti heinäkuussa. Tänä vuonna kisat siirrettiin pelattavaksi 5.-8.10.. Kisakenttä on Konopiste Tsekeissä. Suomea MST:ssa edustavat Eeva Määttänen; HIFK, Sointu Lassila; KG, Anna-Mari Parkatti; SHG, Pirjo Sipronen; SHG ja Ilona Kauppinen; NRG. Joukkueen kapteeni ja tarvittaessa varapelaaja on Anne Kokko; SGC. 

Masters-teamin muodostavat Pirkko Havukainen; SGC, Vuokko Karjalainen; Kurk, Erja Helen-Salonen; AGK ja Heli Ekström; HGK. Joukkueen kapteeni ja tarvittaessa varapelaaja on Eini Palo; OGK. Pirkko edustaa pelaajaroolinsa lisäksi Suomea ESLGA:n kokouksissa. 

Onnea ja menestystä kaikille Suomen joukkueille!

Valinnoista ovat sääntöjen mukaan vastanneet Tour Managerit Pirkko Havukainen ja Kyösti Puustinen.
 

Kuvassa Naisten EGA joukkue 2019: vasemmalta Minna Kaarnalahti, Marja Virtanen, Pirkko Kortesoja, Anna-Mari Lehtonen, Marika Soravuo ja Virpi Haataja