FinnGolfareilla leppoisan vireätä toimintaa Thaimaan golfparatiisissa

Hua Hinin Seudun Suomalaiset ryn golfjaosto on tarjonnut rentoa ja mukavaa peliseuraa jo neljän kauden ajan täällä  asuville tai vieraileville golfista kiinnostuneille lähinnä suomalaisille jäsenilleen. Lähistöltä löytyy useita monipuolisia ja tasokkaita kenttiä ja Hua Hiniä ei turhaan kutsuta kuninkaalliseksi golfparatiisiksi.
Varmaan tästä syystä myös suuri joukko suomalaisia on löytänyt tiensä tänne ihanteellisiin olosuhteisiin, hyvien palvelujen pikkukaupunkiin, viettämään vapaitaan ja pelailemaan hyvässä seurassa.

Toiminnan käynnistämiseen tarvittiin tietysti innokas puuhamies ja sellaiseksi ilmoittautui Seppo Tikkala joka ideoi, kierteli kentät läpi, neuvotteli hintoja ja hankki hyvän joukon suomalaisista yrittäjistä koostuvia yhteistyökumppaneita - jotka toimivat paikkakunnalla - levittämään sanaa ja lahjoittamaan pikkupalkintoja kisailijoille.
Jo ensimmäinen kausi lähti kuin palmun alta ja Seppo sai järjestettyä toimivan viikkokisan, yhteisiä peliretkiä lähiseudulle sekä kesäkokoontumisen pelien merkeissä Suomessa.

Thaimaassa on omat käytäntönsä kentillä joten asioiden sisäistäminen on helpompaa tutussa seurassa. Jäsenistössä on paljon eläkeläispariskuntia jotka saavat hyvän tilaisuuden pelata välillä muidenkin kuin oman parin kanssa. Kunto ja sosiaalinen kanssakäyminen kasvavat ja yhdessä käydään syömässä, vierailuilla, rangella ja jopa kuntosaleilla sekä saadaan jakaa tärkeää tietoa asioiden hoidosta täällä vieraalla maalla.

Pelaaminen on normaalihintoihin verrattuna lähes puolet halvempaa ryhmäalennusten johdosta eli liittyminen Suomiseuraan tulee näin jo kuitattua ensimmäisellä pelikerralla.Tänä päivänä toiminta on kasvanut ja pelit lisääntyneet jo kolmeen kertaan viikossa. Lisäksi on tullut erityiskisoja, vuosittainen ystävyysottelu Pattayaa vastaan ja parin päivän retki vähän kauemmaksi Hua Hinistä. Tiedotusta on pyritty lisäämään facebookin kautta ja suomiseuran kotisivuilla. Kaikki toiminta tapahtuu talkoovoimin yhteispelillä.Vaikea kuvitella miten täällä enää viihdyttäisiin ilman tätä aina iloista, kannustavaa ja huumorintajuista suomalaisporukkaa.
Otamme mielellämme mukaan joukkoon tänne matkustavia suomalaisia. Tervetuloa tutustumaan meihin paikan päälle, mutta ensin voit tutkia seuramme toimintaa osoitteessa http://www.huahininseudunsuomalaiset.fi ja siellä harrastustoiminta. Facebook FinnGolf Hua Hin.

Tämän kauden kisakalenterimme näyttää tältä:
to 08.11. Avauspeli Lake View klo 9.30. kenttä A-B
to 15.11. Viikkokisa Sea Pine klo 9.00
to 22.11. Viikkokisa Lake View 9.20, kenttä A-B
ke 28.11. Pattaya - FinnGolf Hua Hin harjoitus Lake View klo 9.30 kenttä C-D
to 29.11. FinnGolf Hua Hin– Pattaya seuraottelu Sea Pine klo 8.10
to 06.12. Itsenäisyyspäiväkisa Palm Hills
to 13.12. Viikkokisa Lake View klo 10.10, kenttä A-B
to 20.12. Pikku-joulu-kisa Sea Pine
to 27.12. Päiväretki Royal Rachaburiin tai Panurangsiin. Bussi lähtee klo 6.30
to 03.01. Viikkokisa Lake View klo 9.30, kenttä C-D
to 10.01. Erikoiskilpailu + illallinen Sea Pine
to 17.01. Viikkokisa Palm Hills
to 24.01. Viikkokisa Lake View klo 9.30, kenttä C - D
to 31.01. Viikkokisa Sea Pine
to 07.-08.02 Kanchanaburin retki
to 14.02. Viikkokisa Lake View klo 10.10, kenttä A-B
to 21.02. Viikkokisa Sea Pine
to 28.02. MESTIS Lake View klo 9.30, kenttä A-B
to 07.03. Viikkokisa Palm Hills (mahd. joukkuepeli Majestic)
to 14.03. Viikkokisa Sea Pine
to 21.03 Päätöskisa Palm Hills

MAANANTAI-, JA LAUANTAIKISAT:
Maanantai-aamuisin lähdöt 7.10-7.40 Lake View. HUOM ! Kenttä suljettu 16.12. – 30.12
Lauantai-aamuisin lähdöt 7.10-7.40 Sea Pine
Näihin aamupeleihin tulee aina ilmoittautua viimeistään perjantaina klo 14.00 . Kutsuja aamupeleihin ei lähetetä. Hinnat ovat FinnGolfin sopimushintoja tällä kaudella Lake View 1600 thb, Sea Pine 1800 thb ja Palm Hills 1950 thb. Hinnat sisältävät caddyfeen.

Yhteydenotot:
Suomen Golfsenioreista Paavo Reunanen,
paavo.reunanen@gmail.com, on valmis kertomaan lisää FinnGolfista

FinnGolfista Seppo Tikkala,
seppo.tikkala@gmail.com

Kirjoitti Maria Ahlholm