Hangö, Hangö, Hangö, sol och sommarfröjd

Paavo Reunanen julistaa kesäpäivät avatuksi
Paavo Reunanen julistaa kesäpäivät avatuksi
 • Paavo Reunanen julistaa kesäpäivät avatuksi
 • Pirteät puuhattaret tiskin takana, Tuuli Virtanen, Lena Haanpää ja Ursula Juslin
 • Lena Haanpää antaa reittiopastusta
 • Ei ollut eväiden vika, jos ei peli kulkenut
 • Pitkien avausten takana on oppikirjamainen swingi, Outi Montonen
 • ...ja sama swingi kestää lähemmänkin tarkastelun
 • Kauas pallot karkaavat, Ilkka Kuuluvainen ja Outi Montonen
 • Hyvän puttaajan tunnusmerkki, - ei jätä viimeistä puttia lyhyeksi
 • Jännitys on nyt huipussaan, Heikki, Lena ja Pate pokaalien vartijoina
 • Voittajat ja palkintopystit vasemmalta lukien.  Hannele Söderholm, HG; Kai Söderholm, HG; Pirkko Wigren NGCC; Jori Wigren,NGCC; Mirja Vuori, HiGM; Mervi Sillanpää, HiGM.
 • Terassitunnelmaa
 • Terassitunnelmaa
 • Terassitunnelmaa
 • Terassitunnelmaa

Hanko-valssin tahdissa avattiin kauden 2019 ensimmäiset SGS:n kesäpäivät. Kun muualla maassa etsittiin suojaa sateelta ja ukkoskuuroilta, niin Hangossa 100 senioria nautti hyvästä seurasta ja loistavasta pelisäästä.

Mutta hyvästä säästä, ilmapiiristä ja aktiivisesta asenteestahan Hangon Golf tunnetaan. Nytkin ne kaikki elementit Lena Haanpää ja kumppanit olivat kutsuneet paikalle luomaan sitä aitoa ja oikeaa seniorigolfhenkeä. Kenttähän on kuin luotu senioreille. Ei laaksoa, ei kukkulaa, ei siirtymätaivalta raskaampaa, voisi runoilija sitä kuvailla.
Klubitalon terassilla olet kentän korkeimmalla kukkulalla.

Merellisestä ympäristöstä ja hiekkapohjaisesta alustastaan johtuen kenttä on pitkään auki ja sen sesonki yleensä alkaa, kun muut kentät sulkevat syksyllä porttejaan. Virheettömät viheriöt ja hyväkuntoiset väylät kirvoittivat tänäänkin pelaajat yltämään huippusuorituksiin. Pelimuotona oli scramble ja se tuntui saavan ylivoimaisen suosion kesäjuhlien formaattina. Leikatuin tasoituksin voittajapari löi 63 nettolyöntiä ja seuraavakin 66, mutta koska molemmat parit jäävättiin SGS:n hallitusjäsenyyden vuoksi, niin voittajiksi kruunattiin Hannele ja Kai Söderholm myös tuloksella 66. Kaikki tulokset, kuin myös pisimmälle yltäneet avaukset ja lipun lähimmäiset löytyvät Hangon Golfin kotisivuilta.

Palkintoja oli muoviämpärikaupalla
Leikkimielellä kisailtiin ja leikkimieli oli mukana myös palkintojen jaossa. Voittoämpärit oli täytetty herkkusuita mielistellen, mutta tuote-erittely jääköön voittajien kerrottavaksi. Näkyvästi palkittiin makkara/sinappisetillä myös sijoille 10, 20, 30, 40 ja 45 sijoittuneet pelaajaparit. Eikä siinä vielä kaikki, myös erikoiskilpailujen voittajien tsempparit saivat saman tuhdin ravintolisäpaketin. Totta kai arvonta oli kisojen päätöslajina ja siinä onnistuneet saivat kotiin vietäväksi mm. Veijon golfhanskoja, SGS:n sateenvarjoja ja Lenan herkkuämpäreitä. Jollei palkinto-onni tällä kertaa ollut suopea, niin viimeistään Tammisaaren kohdalla kotimatkaa kasteleva sadekuuro onnitteli oikeassa paikassa oikeaan aikaan olosta.

Viikon päästä saamme tietää, miten Rauman murteella huudetaan Fore-varoitus.
Sielläkin pelataan ke 10.7. scramblea ja vielä on tilaa 7 parille.
Älä emmi, sillä ilmoittautuminen suljetaan to 4.7. klo 12.00.
Mukaan pääset tästä.

Jämsän Himos, Päijänteen povella ja Keski-Suomen ovella, kutsuu nyt golfareita kylään ti 16.7.
Himoksen pelimuotona on henkilökohtainen pistebogey, mutta tapahtumaan voi ottaa osaa myös osallistumatta kisaan.
Sinne mahtuu vielä mukaan, mutta pidä varasi, sillä hakuaika umpeutuu 11.7. klo 12.00.
Himos-kutsu avautuu tästä.

Matti Santanen