Sarfvikille seurajoukkueiden mestaruus, sekä miehissä että naisissa.

Seurajoukkueiden SM ratkaistiin viikonloppuna 15. - 16. 9.

Naiset ottelivat Hyvinkäällä ja miehet Kullo Golfissa. Molempiin loppukisoihin oli päässyt 18 joukkuetta, jotka ottivat toisistaan mittaa vaihtelevissa olosuhteissa. Aamupäivien suvinen sää vaihtui iltapäivää kohden syystuuliseksi ja naiset saivat niskaansa myös sadekuuroja loppupeleissä.
Kilpailut pelattiin 2-4 pelaajan muodostamin joukkuein tasoituksettomina lyöntipeleinä siten, että lauantaina pelattiin Fourball-bestball ja Greensome paripelit sekä sunnuntaina yksilöpelit.

Naisten 1. kisapäivän jälkeen Sarfvik oli muutaman lyönnin edellä Pickalaa, mutta sunnuntaina lyöntipeliosuuden jälkeen Sarfvikin ja Pickalan joukkueet päätyivät tasatulokseen ja edessä oli uusinta. Sarfvik oli ensimmäisellä uusintareiällä parempi ja voitti kultaa. Pickala oli toinen ja Nokia River Golf kolmas. Sarfvikin voittojoukkueessa pelasivat Pirkko Havukainen, Anneli Alanen, Annika Ahlstedt ja Anne Kokko.

Miesten joukkuekilvassa 1. päivän jälkeen sunnuntain kisaan lähtivät Sarfvik Golfklubi ja Jyväs-Golf tasatilanteessa. Muutaman lyönnin perässä tulivat Koski-Golf, Kullo Golf Club ja Pickala Golf. Vahvan ensimmäisen päivän pohjalta Sarfvik piti pintansa ja voitti myös miesten mestaruuden tuloksella 380, Pickala Golf kiri toiseksi kaksi lyöntiä heikommalla tuloksella ja kolmanneksi nousi Golf Talma lyöntituloksella 384.
Sarfvikin miesten seurajoukkueiden SM voiton takana olivat: Leo Savonen, Jari-Pekka Heino, Pekka Sintonen ja Jukka Tiainen.
Tekstit ja kuvat: Pirjo Sipronen ja Kyösti Puustinen